Мања слова Већа слова РСС
Топ вијести Најчитаније  
28.08.2018

Директор Пореске управе у интервјуу за "Дан" - Предузећа у стечају дугују 79,4 милиона еура

Укупни доспјели порески дуг на крају 2017. године износио је 444,6 милиона еура и био је за преко 123 милиона еура испод износа доспјелог дуга на крају 2016. године, и то захваљујући наплати потраживања кроз репрограм, помјерању рока доспјећа репрограмираних обавеза, те искњижавању дијела потраживања код ликвидираних предузећа.Тwиннинг пројекат 'Подршка Пореској управи'       Пореска управа                                            

 

          ПРЕГЛЕД ФИНАНСИЈСКИХ ИСКАЗА           

 

 пореска управа Цалл центар Пореске управе 19707
пореска

  Пореска управа

   

 ПУ

   

                   
                 ПУ

 

Пореска управа

ПОРЕСКИ КАЛЕНДАР

 

                  

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

Да ли сте задовољни услугама које добијате у Пореској управи?


Питајте Пореску управу

Актуелности

21.09.2018.

ЗАПОСЛЕНИ У ПОРЕСКОЈ УПРАВИ ДОБРОВОЉНО ДАЛИ КРВ

ЗАПОСЛЕНИ У ПОРЕСКОЈ УПРАВИ ДОБРОВОЉНО ДАЛИ КРВ

Службеници Пореске управе организовали су данас акцију добровољног давања крви у сарадњи са Заводом за трансфузију крви.

више...
21.09.2018.

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ: Потписан Споразум о сарадњи између Пореске управе и Нотарске коморе Црне Горе

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ: Потписан Споразум о сарадњи између Пореске управе и Нотарске коморе Црне Горе

Пореска управа и Нотарска комора Црне Горе потписале су данас у просторијама Пореске управе Споразум о сарадњи, у циљу успостављања ближе узајамне сарадње и размјене информација од обостраног значаја.

више...
20.09.2018.

НОВИ СЕРВИС ЗА ПОРЕСКЕ ОБВЕЗНИКЕ – Омогућен преглед података у Централном регистру обвезника и осигураника

У оквиру проактивног приступа према пореским обвезницима и настојању да се процедуре и комуникација са Пореском управом учине што једноставнијим и бржим, Пореска управа је на свом порталу успоставила још један нови електронски сервис.

више...
13.09.2018.

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ: Усвајањем Закона о фискализацији у промету производа и услуга омогућиће се увођење система електронске фискализације у циљу ефикаснијег сузбијања сиве економије, боље наплате пореза и унапређења пословног амбијента у Црној Гори

Усвајањем Закона о фискализацији у промету производа и услуга омогућиће се увођење система за електронски пренос података са пореских регистар каса пореских обвезника у базу података Пореске управе, и то у реалном времену, а све у циљу ефикаснијег сузбијања нелегалног пословања. Пуштање система у продукцију планирано је за 1. јун 2019. године, а очекује се да ће исти већ током прве године примјене допринијети наплати додатних прихода у износу од 13 до 17 милиона еура.

више...
06.09.2018.

ФОРМА захтјева за одлагање пореске обавезе или плаћање потраживање у ратама у складу са Уредбом

ФОРМА захтјева за одлагање пореске обавезе или плаћање потраживање у ратама у складу са Уредбом

У циљу лакшег завршавања процедуре аплицирања за одлагање пореске обавезе или измиривање потраживања у ратама у складу са Уредбом о условима за одлагање наплате пореских и непореских потраживања, овдје можете пронаћи форму захтјева коју треба уз осталу пратећу документацију достављати подручним јединицама Пореске управе.

више...