Мања слова Већа слова РСС
Топ вијести Најчитаније  
24.05.2016

ИНФОРМАТОР ЗА ТУРИСТИЧКУ СЕЗОНУ

ИНФОРМАТОР  ЗА ТУРИСТИЧКУ СЕЗОНУ

За предстојећу туристичку сезону, Пореска управа Црне Горе припремила је ИНФОРМАТОР, који ће вам дати одговоре на општа питања, а за сва додатна питања контактирајте подручну јединицу или експозитуру Пореске управе, у мјесту у којем обављате своју дјелатност. Додатне информације можете добити и позивом цалл центра 19707, сваког радног дана од 8-16 сати или путем wеб сајта Пореске управе: www.порескауправа.гов.ме04.05.2016.

БИЈЕЛА ЛИСТА ПОРЕСКИХ ОБВЕЗНИКА

БИЈЕЛА ЛИСТА ПОРЕСКИХ ОБВЕЗНИКА

Пореска управа Црне Горе по дванаести пут објавјавила је тзв. Бијелу листу – списак пореских обвезника код којих је уочен највећи степен фискалне дисциплине. На листи су се нашла имена пореских обвезника с којима Пореска управа континуирано остварује успјешну сарадњу у погледу поштовања пореских прописа и измиривања пореских обавеза.                         

Пореска управа
          ПРЕГЛЕД ФИНАНСИЈСКИХ ИСКАЗА           
   ПРЕГЛЕД ФИНАНСИЈСКИХ

       ИСКАЗА      

 

 пореска управа Цалл центар Пореске управе 19707
пореска

  Пореска управа

   

 ПУ

   

                   
                 ПУ


Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

Шта вас највише интересује на сајту Пореске управе?


Питајте Пореску управу

Актуелности

24.05.2016.

"ПОРЕСКИ КАРАВАН" У ХЕРЦЕГ НОВОМ

ХЕРЦЕГ НОВИ, 24. мај 2016. године - У оквиру пројекта „Порески караван“, који реализује Пореска управа, у сарадњи са Унијом послодаваца Црне Горе (УПЦГ) и локалним самоуправама, данас је одржана трибина за привреднике са територије Општине Херцег Нови.

више...
24.05.2016.

ИНФОРМАТОР ЗА ТУРИСТИЧКУ СЕЗОНУ

ИНФОРМАТОР  ЗА ТУРИСТИЧКУ СЕЗОНУ

За предстојећу туристичку сезону, Пореска управа Црне Горе припремила је ИНФОРМАТОР, који ће вам дати одговоре на општа питања, а за сва додатна питања контактирајте подручну јединицу или експозитуру Пореске управе, у мјесту у којем обављате своју дјелатност.Додатне информације можете добити и позивом цалл центра 19707, сваког радног дана од 8-16 сати или путем wеб сајта Пореске управе: www.порескауправа.гов.ме

Download више...
17.05.2016.

"ПОРЕСКИ КАРАВАН" У ТИВТУ - ЗАЈЕДНИЧКИМ НАСТОЈАЊИМА ДО ВЕЋЕГ СТЕПЕНА ПОРЕСКЕ ДИСЦИПЛИНЕ И ПОВОЉНИЈЕГ ПОСЛОВНОГ АМБИЈЕНТА У ЦРНОЈ ГОРИ

"ПОРЕСКИ КАРАВАН" У ТИВТУ - ЗАЈЕДНИЧКИМ НАСТОЈАЊИМА ДО ВЕЋЕГ СТЕПЕНА ПОРЕСКЕ ДИСЦИПЛИНЕ И ПОВОЉНИЈЕГ ПОСЛОВНОГ АМБИЈЕНТА У ЦРНОЈ ГОРИ

ТИВАТ, 17. мај 2016. године - У оквиру пројекта „Порески караван“, који реализује Пореска управа, у сарадњи са Унијом послодаваца Црне Горе (УПЦГ) и локалним самоуправама, данас је одржана трибина за привреднике са територије Општине Тиват.

више...
16.05.2016.

У ПЕРИОДУ ОД 21. АПРИЛА ДО 15. МАЈА ПОРЕСКИ ИНСПЕКТОРИ ИЗВРШИЛИ СУ ПРОВЈЕРУ РЕГУЛАРНОСТИ ПОСЛОВАЊА 348 ПОРЕСКИХ ОБВЕЗНИКА, УТВРДИЛИ 236 НЕПРАВИЛНОСТИ И ЗАТВОРИЛИ ТРИ ОБЈЕКТА

Пореска управа интензивно ради на реализацији активности које ће допринијети ефикасној контроли промета и наплате буџетских прихода током предстојеће туристичке сезоне.

више...
12.05.2016.

НОВИ ЕЛЕКТРОНСКИ СЕРВИСИ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ - еУПРАВА

НОВИ ЕЛЕКТРОНСКИ СЕРВИСИ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ - еУПРАВА

Пореска управа је у сарадњи са Министарством за информационо друштво и телекомуникације креирала нове електронске сервисе, који су доступни преко портала еУправа. На овај начин омогућено је електронско подношење захтјева за издавање увјерења и потврда из надлежности Пореске управе и тиме су створени услови за брже и економичније пружање услуга пореским обвезницима.

више...