Мања слова Већа слова РСС
Топ вијести Најчитаније  
24.05.2016

ИНФОРМАТОР ЗА ТУРИСТИЧКУ СЕЗОНУ

ИНФОРМАТОР  ЗА ТУРИСТИЧКУ СЕЗОНУ

За предстојећу туристичку сезону, Пореска управа Црне Горе припремила је ИНФОРМАТОР, који ће вам дати одговоре на општа питања, а за сва додатна питања контактирајте подручну јединицу или експозитуру Пореске управе, у мјесту у којем обављате своју дјелатност. Додатне информације можете добити и позивом цалл центра 19707, сваког радног дана од 8-16 сати или путем wеб сајта Пореске управе: www.порескауправа.гов.ме
                         

Пореска управа
          ПРЕГЛЕД ФИНАНСИЈСКИХ ИСКАЗА           
   ПРЕГЛЕД ФИНАНСИЈСКИХ

       ИСКАЗА      

 

 пореска управа Цалл центар Пореске управе 19707
пореска

  Пореска управа

   

 ПУ

   

                   
                 ПУ


Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

Шта вас највише интересује на сајту Пореске управе?


Питајте Пореску управу

Актуелности

25.08.2016.

МЈЕРА ЗАБРАНЕ ОБАВЉАЊА ДЈЕЛАТНОСТИ ИЗРЕЧЕНА КОД 11 ПОРЕСКИХ ОБВЕЗНИКА

У периоду од 1. јуна до 14. августа порески инспектори извршили су 2.005 провјера регуларности пословања пореских обвезника и утврдили неправилности код 323 правних лица и предузетника.

више...
08.08.2016.

ОБАВЈЕШТЕЊЕ УПРАВЕ ЗА СПРЕЧАВАЊЕ ПРАЊА НОВЦА И ФИНАНСИРАЊА ТЕРОРИЗМА

Због повећаног ризика од прања новца и финансирања тероризма, потребно је посебну пажњу обратити на пословне односе и трансакције са лицима из земаља које не примјењују или примјењују у недовољној мјери, стандарде у области спречавања прања новца и финансирања тероризма. С тим у вези, Пореска управа Црне Горе објављује Акт Управе за спречавање прања новца и финансирања тероризма.

Download више...
05.08.2016.

ПРЕДСТАВНИЦИ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ КОСОВА БОРАВИЛИ У РАДНОЈ ПОСЈЕТИ ПОРЕСКОЈ УПРАВИ ЦРНЕ ГОРЕ

ПРЕДСТАВНИЦИ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ КОСОВА БОРАВИЛИ У РАДНОЈ ПОСЈЕТИ  ПОРЕСКОЈ УПРАВИ ЦРНЕ ГОРЕ

Директор Пореске управе Црне Горе Миомир М. Мугоша, са сарадницима, примио је у четвртак, 04. августа, делегацију Пореске управе Косова, на чију иницијативу је организована ова радна посјета.

више...
02.08.2016.

ЗАКЉУЧЕН СПОРАЗУМ О САРАДЊИ СА КОМОРОМ ЈАВНИХ ИЗВРШИТЕЉА

Споразум је потписан у складу са важећим законским прописима, а његова сврха је да се изградњом система партнерства, сарадње и размјене података између информационих система, допринесе остваривању и унапређењу квалитета доступности података, што је у обостраном интересу.

Download више...
28.07.2016.

ОБАВЈЕШТЕЊЕ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ

26.7.2016. год. на порталу Пореске Управе Црне Горе (хттпс://епријава.таx.гов.ме) је инсталиран нови ССЛ сертификат. Енкрипција ССЛ-а је СХА256, која није подржана на Wиндоwс XП СП1 и СП2 оперативним системима, па је неопходно да корисници са овим оперативним системима инсталирају СП3 за XП или инсталирају Wиноwс 7 или новији.

више...