Мања слова Већа слова РСС
Топ вијести Најчитаније  

       еУправа                                                   

 

          ПРЕГЛЕД ФИНАНСИЈСКИХ ИСКАЗА             
 пу Цалл центар Пореске управе 19707
пореска

  Пореска управа

   

 ПУ

   

    Тwиннинг пројекат 'Подршка Пореској управи'     Пореска управа

 

Пореска управа

ПОРЕСКИ КАЛЕНДАР

 

                  

Закон о слободи вјероисповијести

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

Да ли знате да лица која обављају самосталну дјелатност а порез плаћају по стварном дохотку Годишњу пријаву пореза на доходак физичких лица (ГППФЛ) могу поднијети електронским путем?


Питајте Пореску управу

Актуелности

23.01.2020.

ПРИВРЕДА ОСТВАРУЈЕ ПОВОЉНЕ РЕЗУЛТАТЕ, РАСТЕ НАПЛАТА СВИХ ПОРЕЗА

У Црној Гори је евидентан раст пријављене добити и наплаћених пореза, што говори о томе да привреда све боље послује. Пореска управа је у 2019. години наплатила 75 милиона еура пореза на добит, што је за шест милиона, или девет процената више него у 2018. Ријеч је о за три милиона већем износу у односу на планирани. Ово је саопштено 23. јануара 2020. године, током састанка предсједника Привредне коморе Црне Горе Властимира Голубовића и директора Пореске управе Миомира М. Мугоше.

више...
13.01.2020.

Директор Пореске управе у интервјуу за агенцију "МИНА" - Наплаћено 100 милиона ЕУР више пореза

Директор Пореске управе у интервјуу за агенцију "МИНА" - Наплаћено 100 милиона ЕУР више пореза

Подгорица, (МИНА-БУСИНЕСС) – Укупна бруто наплата остварена у прошлој години износила је 1,18 милијарди ЕУР, што је 100 милиона више у односу на 2018, саопштио је директор Пореске управе (ПУ), Миомир М. Мугоша и додао да је расла наплата сваког пореског облика.

више...
13.01.2020.

Резултати истраживања перцепције јавности о раду Пореске управе

У оквиру треће компоненте пројекта "Реформа пореске администрације", који се спроводи у Пореској управи Црне Горе кроз зајам Свјетске банке, агенција ИПСОС ангажована је кроз тендерски поступак за пројектовање, спровођење и анализу перцепције јавности о раду Пореске управе кроз истраживање задовољства пореских обвезника квалитетом пружања услуга и интегритетом запослених Пореске управе.

више...
27.12.2019.

Програм унапређења поштовања пореских обавеза за 2020.годину

У Програму за унапређење поштовања пореских прописа за 2020. годину фокус је на дјелатностима које представљају највећи извор прихода у црногорској привреди и посједују и најзначајнији фискални потенцијал, али уједно са собом носе и велики ризик за поштовање пореских прописа, нарочито са аспекта запошљавања радне снаге и плаћања пореза на додату вриједност.

више...
24.12.2019.

Скупштина Црне Горе усвојила приједлог Закона о измјенама закона о фискализацији у промету производа и услуга

Скупштина Црне Горе усвојила приједлог Закона о измјенама закона о фискализацији у промету производа и услуга утвђен од стране Владе Црне Горе.

више...