Мања слова Већа слова РСС
Топ вијести Најчитаније  
24.05.2016

ИНФОРМАТОР ЗА ТУРИСТИЧКУ СЕЗОНУ

ИНФОРМАТОР  ЗА ТУРИСТИЧКУ СЕЗОНУ

За предстојећу туристичку сезону, Пореска управа Црне Горе припремила је ИНФОРМАТОР, који ће вам дати одговоре на општа питања, а за сва додатна питања контактирајте подручну јединицу или експозитуру Пореске управе, у мјесту у којем обављате своју дјелатност. Додатне информације можете добити и позивом цалл центра 19707, сваког радног дана од 8-16 сати или путем wеб сајта Пореске управе: www.порескауправа.гов.ме
                         

Пореска управа
          ПРЕГЛЕД ФИНАНСИЈСКИХ ИСКАЗА           
   ПРЕГЛЕД ФИНАНСИЈСКИХ

       ИСКАЗА      

 

 пореска управа Цалл центар Пореске управе 19707
пореска

  Пореска управа

   

 ПУ

   

                   
                 ПУ


Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

Шта вас највише интересује на сајту Пореске управе?


Питајте Пореску управу

Актуелности

09.06.2016.

Оперативни-диспечарски центар Пореске управе почео с радом

У циљу успјешне реализације активности из Акционог плана за праћење туристичке сезоне и пружања техничке подршке инспекторима који на двадесетчетворочасовној основи прате регуларност пословања пореских обвезника, у Пореској управи од 6. јуна почео је с радом Оперативни-диспечарски центар за комуникацију с пореским инспекторима и грађанима.

више...
07.06.2016.

ОБАВЈЕШТЕЊЕ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ

Обавјештавамо вас да ће 7. јуна након 16х, због планираних радова на одржавању мреже и унапређењу информационог система, портал Пореске управе бити ван функције.

више...
31.05.2016.

ПРОЈЕКАТ „ПОРЕСКИ КАРАВАН“– ОДРЖАНА ЦЕНТРАЛНА ТРИБИНА У ПОДГОРИЦИ

ПРОЈЕКАТ „ПОРЕСКИ КАРАВАН“– ОДРЖАНА ЦЕНТРАЛНА ТРИБИНА У ПОДГОРИЦИ

ПОДГОРИЦА, 31. мај 2016. године - У оквиру пројекта „Порески караван“ данас је одржана централна трибина за привреднике са територије Главног града Подгорица.

више...
27.05.2016.

ЦЕФ - ОДРЖАН САСТАНАК ПРЕДСТАВНИКА ЕВРОПСКЕ КОМИСИЈЕ, МЕЂУНАРОДНОГ МОНЕТАРНОГ ФОНДА И МИНИСТАРСТАВА ФИНАНСИЈА И ПОРЕСКИХ УПРАВА ЗЕМАЉА ЈУГОИСТОЧНЕ ЕВРОПЕ

ЦЕФ - ОДРЖАН САСТАНАК ПРЕДСТАВНИКА ЕВРОПСКЕ КОМИСИЈЕ, МЕЂУНАРОДНОГ МОНЕТАРНОГ ФОНДА И МИНИСТАРСТАВА ФИНАНСИЈА И ПОРЕСКИХ УПРАВА ЗЕМАЉА ЈУГОИСТОЧНЕ ЕВРОПЕ

Састанак представника Европске комисије, Међународног монетарног фонда и министарстава финансија и пореских управа Југоисточне Европе одржан је јуче у Центру за развој изврсности у области финансија (ЦЕФ) у Љубљани. На састанку су Црну Гору представљали директор Пореске управе, Миомир М. Мугоша, и самостални савјетник у Министарству финансија, Омер Цикотић.

више...
24.05.2016.

"ПОРЕСКИ КАРАВАН" У ХЕРЦЕГ НОВОМ

ХЕРЦЕГ НОВИ, 24. мај 2016. године - У оквиру пројекта „Порески караван“, који реализује Пореска управа, у сарадњи са Унијом послодаваца Црне Горе (УПЦГ) и локалним самоуправама, данас је одржана трибина за привреднике са територије Општине Херцег Нови.

више...