Мања слова Већа слова РССМој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

Питајте Пореску управу

Пројекти

01.03.2018.

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ: ОДРЖАНА КОНФЕРЕНЦИЈА ПОВОДОМ ПОЧЕТКА РЕАЛИЗАЦИЈЕ ТWИННИНГ ПРОЈЕКТА СА ПОРЕСКОМ УПРАВОМ ШПАНИЈЕ

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ: ОДРЖАНА КОНФЕРЕНЦИЈА ПОВОДОМ ПОЧЕТКА РЕАЛИЗАЦИЈЕ ТWИННИНГ ПРОЈЕКТА СА ПОРЕСКОМ УПРАВОМ ШПАНИЈЕ Подгорица, 1. март 2018. године - Данас је у просторијама ЕУ Инфо центра одржана конференција поводом почетка тwиннинг пројекта „Подршка Пореској управи“, финансираног од стране ЕУ (ИПА 2014), који имплементира ФИИАПП са Пореском управом Шпаније и Пореском управом Црне Горе, као тwиннинг партнерима...

28.02.2018.

НАЈАВА КОНФЕРЕНЦИЈЕ ПОВОДОМ ПОЧЕТКА ТWИННИНГ ПРОЈЕКТА СА ПОРЕСКОМ УПРАВОМ ШПАНИЈЕ

У четвртак, 1. марта 2018. године биће одржана конференција поводом почетка тwиннинг пројекта „Подршка Пореској управи“ који се реализује у сарадњи са Пореском управом Шпаније, а кроз инструмент претприступне помоћи ИПА 2014.

12.12.2017.

Мисија тима Свјетске банке у вези са имплементацијом пројекта "Реформа пореске администрације у Црној Гори"

Мисија тима Свјетске банке у вези са имплементацијом пројекта "Реформа пореске администрације у Црној Гори"

Тим Свјетске банке, на челу са г-ђом Шилпом Прадан(Схилпа Прадхан), започео је петодневну мисију у Министарству финансија и Пореској управе на тему припреме за имплементацију пројекта "реформа пореске администрације у Црној Гори".

23.10.2017.

Пројекат Буди одговоран један од побједника на међународном такмичењу Еуропеан Yоутх

Пројекат Буди одговоран један од побједника на међународном такмичењу Еуропеан Yоутх

У конкуренцији од 144 пројекта пријављена од стране учесника из цијеле Европе и земаља Медитерана, пројекат „Буди одговоран. Од тебе зависи. Сива економија 0%“ један је од 17 побједника такмичења Еиропеан Yоутх Аwард, одабран од стране међународног експертког жирија.

06.03.2017.

ПРИПРЕМЕ ЗА ПОЧЕТАК ТWИНИННГ ПРОЈЕКТА СА ПОРЕСКОМ УПРАВОМ ШПАНИЈЕ

ПРИПРЕМЕ ЗА ПОЧЕТАК ТWИНИННГ ПРОЈЕКТА СА ПОРЕСКОМ УПРАВОМ ШПАНИЈЕ

Представници Пореске управе Шпаније бораве данас у Пореској управи Црне Горе, ради финализовања плана активности на реализацији тwиннинг пројекта, чију ће реализацију Министарство финансија и Пореска управа Црне Горе започети у сарадњи с Пореском управом Шпаније у другом кварталу 2017. године.

19.01.2016.

ХУМАНИТАРНИ ПРОЈЕКАТ "ПРАЗНИЦИ ЗА СВЕ": ДОНАЦИЈА СОЦИЈАЛНО УГРОЖЕНИМ ПОРОДИЦАМА У ПЕТЊИЦИ

ХУМАНИТАРНИ ПРОЈЕКАТ "ПРАЗНИЦИ ЗА СВЕ": ДОНАЦИЈА СОЦИЈАЛНО УГРОЖЕНИМ ПОРОДИЦАМА У ПЕТЊИЦИ

У оквиру хуманитарног пројекта „Празници за све“ социјално угроженим породицама у Општини Петњица извршена је донација пригодне опреме, и то два шпорета, два кауча, двије судопере и усисивача, у укупној вриједности од 1.000,00 € . Ова донација извршена је према смјерницама Министарства рада и социјалног старања, које је наведеним породицама већ обезбиједло простор за становање.

25.12.2015.

ПРЕДСТАВНИЦИ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ И ГЛАВНОГ ГРАДА ПОСЈЕТИЛИ БИЈЕЛУ, РИСАН, КОМАНСКИ МОСТ И РЕСУРСНЕ ЦЕНТРЕ ЗА ДЈЕЦУ СА СМЕТЊАМА У РАЗВОЈУ

Представници Пореске управе Црне Горе и Главног града Подгорица посјетили су ЈУ Дом за дјецу „Младост“ Бијела и Дом за старе „Грабовац“ Рисан, те ЈУ „Комански мост“ и два Ресурсна центра за дјецу са сметњама у развоју у Главном граду Подгорица, у циљу реализације активности у оквиру пројекта „Празници за све“.

22.12.2015.

САОПШТЕЊЕ: ОБИЉЕЖЕН ПОЧЕТАК ПРОЈЕКТА „ПРАЗНИЦИ ЗА СВЕ“

САОПШТЕЊЕ: ОБИЉЕЖЕН ПОЧЕТАК ПРОЈЕКТА „ПРАЗНИЦИ ЗА СВЕ“

У Пореској управи одржана је данас конференција за медије којом је обиљежен почетак реализације хумантираног пројекта „Празници за све“, који ова институција организује у сарадњи са Министарством рада и социјалног старања и Главним градом Подгорица, те уредним пореским обвезницима, за категорије социјално осјетљивих лица – дјецу без родитељског старања, дјецу и омладину са сметњама у развоју, дјецу у удаљеним сеоским подручјима на територији Главног града, кориснике Рехабилитационог центра “Какарицка гора”, те стара лица у специјализованим установама за његу.

08.12.2015.

САСТАНАК СА СВЈЕТСКОМ БАНКОМ - ПРИПРЕМА ПРОЈЕКТА РЕФОРМЕ ПОРЕСКЕ АДМИНИСТРАЦИЈЕ

САСТАНАК СА СВЈЕТСКОМ БАНКОМ - ПРИПРЕМА ПРОЈЕКТА РЕФОРМЕ ПОРЕСКЕ АДМИНИСТРАЦИЈЕ

Директор Пореске управе, Миомир М. Мугоша састао се данас са шефицом канцеларије Свјетске банке за Црну Гору и Босну и Херцеговину, Татјаном Проскурјаковом. Састанак је био посвећен анализи досадашњих активности, те планирању даљих корака везаних за припрему пројекта реформе пореске администрације у Црној Гори.

17.11.2015.

ЈЕДИНСТВЕНА ПРИЈАВА ЗА РЕГИСТРАЦИЈУ ПОРЕСКИХ ОБВЕЗНИКА, ОБВЕЗНИКА ДОПРИНОСА И ОСИГУРАНИКА У ЦЕНТРАЛНИ РЕГИСТАР - ФЛАЈЕР

Поштовани обвезници,
Регистрација осигураника за ПИО и здравствено осигурање започела је 01. марта 2010.године у складу са Правилником о облику и садржини јединствене пријаве за регистрацију пореских обвезника, обвезника доприноса и осигураника у Централни регистар на Обрасцу ЈПР.
Образац ЈПР замјењује 16 различитих образаца које сте до сада достављали у четири различите институцује:
Доwнлоад