Manja slova Veća slova RSS
Top vijesti Najčitanije  
24.05.2016

INFORMATOR ZA TURISTIČKU SEZONU

INFORMATOR  ZA TURISTIČKU SEZONU

Za predstojeću turističku sezonu, Poreska uprava Crne Gore pripremila je INFORMATOR, koji će vam dati odgovore na opšta pitanja, a za sva dodatna pitanja kontaktirajte područnu jedinicu ili ekspozituru Poreske uprave, u mjestu u kojem obavljate svoju djelatnost. Dodatne informacije možete dobiti i pozivom call centra 19707, svakog radnog dana od 8-16 sati ili putem web sajta Poreske uprave: www.poreskauprava.gov.me04.05.2016.

BIJELA LISTA PORESKIH OBVEZNIKA

BIJELA LISTA PORESKIH OBVEZNIKA

Poreska uprava Crne Gore po dvanaesti put objavjavila je tzv. Bijelu listu – spisak poreskih obveznika kod kojih je uočen najveći stepen fiskalne discipline. Na listi su se našla imena poreskih obveznika s kojima Poreska uprava kontinuirano ostvaruje uspješnu saradnju u pogledu poštovanja poreskih propisa i izmirivanja poreskih obaveza.                         

Poreska uprava
          PREGLED FINANSIJSKIH ISKAZA           
   PREGLED FINANSIJSKIH

       ISKAZA      

 

 poreska uprava Call centar Poreske uprave 19707
poreska

  Poreska uprava

   

 PU

   

                   
                 PU


Šta vas najviše interesuje na sajtu Poreske uprave?


Pitajte Poresku upravu

Aktuelnosti

24.05.2016.

"PORESKI KARAVAN" U HERCEG NOVOM

HERCEG NOVI, 24. maj 2016. godine - U okviru projekta „Poreski karavan“, koji realizuje Poreska uprava, u saradnji sa Unijom poslodavaca Crne Gore (UPCG) i lokalnim samoupravama, danas je održana tribina za privrednike sa teritorije Opštine Herceg Novi.

više...
24.05.2016.

INFORMATOR ZA TURISTIČKU SEZONU

INFORMATOR  ZA TURISTIČKU SEZONU

Za predstojeću turističku sezonu, Poreska uprava Crne Gore pripremila je INFORMATOR, koji će vam dati odgovore na opšta pitanja, a za sva dodatna pitanja kontaktirajte područnu jedinicu ili ekspozituru Poreske uprave, u mjestu u kojem obavljate svoju djelatnost.Dodatne informacije možete dobiti i pozivom call centra 19707, svakog radnog dana od 8-16 sati ili putem web sajta Poreske uprave: www.poreskauprava.gov.me

Download više...
17.05.2016.

"PORESKI KARAVAN" U TIVTU - ZAJEDNIČKIM NASTOJANJIMA DO VEĆEG STEPENA PORESKE DISCIPLINE I POVOLJNIJEG POSLOVNOG AMBIJENTA U CRNOJ GORI

"PORESKI KARAVAN" U TIVTU - ZAJEDNIČKIM NASTOJANJIMA DO VEĆEG STEPENA PORESKE DISCIPLINE I POVOLJNIJEG POSLOVNOG AMBIJENTA U CRNOJ GORI

TIVAT, 17. maj 2016. godine - U okviru projekta „Poreski karavan“, koji realizuje Poreska uprava, u saradnji sa Unijom poslodavaca Crne Gore (UPCG) i lokalnim samoupravama, danas je održana tribina za privrednike sa teritorije Opštine Tivat.

više...
16.05.2016.

U PERIODU OD 21. APRILA DO 15. MAJA PORESKI INSPEKTORI IZVRŠILI SU PROVJERU REGULARNOSTI POSLOVANJA 348 PORESKIH OBVEZNIKA, UTVRDILI 236 NEPRAVILNOSTI I ZATVORILI TRI OBJEKTA

Poreska uprava intenzivno radi na realizaciji aktivnosti koje će doprinijeti efikasnoj kontroli prometa i naplate budžetskih prihoda tokom predstojeće turističke sezone.

više...
12.05.2016.

NOVI ELEKTRONSKI SERVISI PORESKE UPRAVE - eUPRAVA

NOVI ELEKTRONSKI SERVISI PORESKE UPRAVE - eUPRAVA

Poreska uprava je u saradnji sa Ministarstvom za informaciono društvo i telekomunikacije kreirala nove elektronske servise, koji su dostupni preko portala eUprava. Na ovaj način omogućeno je elektronsko podnošenje zahtjeva za izdavanje uvjerenja i potvrda iz nadležnosti Poreske uprave i time su stvoreni uslovi za brže i ekonomičnije pružanje usluga poreskim obveznicima.

više...