Manja slova Veća slova RSS
Top vijesti Najčitanije  

                   Poreska uprava                                            

Poreska uprava
          PREGLED FINANSIJSKIH ISKAZA           
   PREGLED FINANSIJSKIH

       ISKAZA      

 

 poreska uprava Call centar Poreske uprave 19707
poreska

  Poreska uprava

   

 PU

   

                   
                 PU

 

Poreska uprava

PORESKI KALENDAR

 

                  

Da li ste zadovoljni uslugama koje dobijate u Poreskoj upravi?


Pitajte Poresku upravu

Aktuelnosti

24.03.2017.

JAVNO SAOPŠTENJE RADNOG TIMA ZA FINANSIJSKE MJERE U BORBI PROTIV PRANJA NOVCA

Uprava za sprječavanje pranja novca i finansiranja terorizma objavila je na svojoj internet stranici javno saopštenje Radnog tima za finansijske mjere u borbi protiv pranja novca (FATF), čiji je i Poreska uprava član, o primjeni protivmjera prilikom poslovanja sa državama koje ne primjenjuju standarde u oblasti sprječavanja pranja novca i finansiranja terorizma, zbog čega iste predstavljaju rizik za međunarodni finansijski sistem.

više...
23.03.2017.

POZIV PORESKIM OBVEZNICIMA - MOGUĆNOST PODNOŠENJA ZAHTJEVA ZA REPROGRAM PORESKOG DUGA DO 31. MARTA 2017. GODINE

Od 15. februara 2017. godine, kada je Ministarstvo finansija objavilo Javni poziv za reprogram poreskih potraživanja, a koji traje do 31. marta 2017. godine (45 dana), Poreskoj upravi se do sada obratilo 2.080 poreskih obveznika zahtjevom za reprogram poreskog duga. Ukupna vrijednost potraživanja na koje se zahtjevi odnose iznosi 68.782.945,01 €, pri čemu se 5.969.732,80 € odnosi na kamate koje će po biti otpisane poreskim obveznicima koji uredno izmire osnovni dug po reprogramiranim ratama.

više...
16.03.2017.

OBAVJEŠTENJE ZA PORESKE OBVEZNIKE - NOVA VERZIJA APLIKACIJE ZA PODNOŠENJE FINANSIJSKIH ISKAZA

Obavještavamo vas da je desktop aplikacija "Finansijski iskazi" preko koje se vrši dostavljanje finansijskih iskaza unaprijeđena sljedećim funkcionalnostima

više...
15.03.2017.

„PORESKI KARAVAN“ U NIKŠIĆU

„PORESKI KARAVAN“ U NIKŠIĆU

Realizacija projekta „Poreski karavan“, organizovanog od strane Poreske uprave i Unije poslodavaca, nastavljena je održavanjem tribine u Nikšiću, u prostorijama Inovaciono preduzetničkog centra Tehnopolis, koji je podržao ovaj događaj.

više...
15.03.2017.

INICIRANO OTVARANJE STEČAJNOG POSTUPKA KOD DOO "SINDČEL" NIKŠIĆ

Poreska uprava u kontinuitetu koristi sve instrumente propisane Zakonom o poreskoj administraciji i ostalim propisima za naplatu poreskih potraživanja, i to od blokiranja žiro-računa, preko uspostavljanja hipoteke nad imovinom dužnika, do iniciranja stečajnog postupka po iscrpljivanju ostalih mjera za obezbjeđenje potraživanja.

više...