Manja slova Veća slova RSS
Top vijesti Najčitanije  

       eUprava                                                   

 

          PREGLED FINANSIJSKIH ISKAZA             
 pu Call centar Poreske uprave 19707
poreska

  Poreska uprava

   

 PU

   

    Twinning projekat 'Podrška Poreskoj upravi'     Poreska uprava

 

Poreska uprava

PORESKI KALENDAR

 

                  

Da li znate da lica koja obavljaju samostalnu djelatnost a porez plaćaju po stvarnom dohotku Godišnju prijavu poreza na dohodak fizičkih lica (GPPFL) mogu podnijeti elektronskim putem?


Pitajte Poresku upravu

Aktuelnosti

29.05.2020.

Saopštenje: Počinju intenzivne kontrole građevinara u okviru programa unapređenja poštovanja poreskih propisa u građevinskoj industriji

Nakon sprovođenja informativnih i edukativnih aktivnosti, te izvršene analize rizika poreskih obveznika koji se bave građevinskom industrijom, Poreska uprava nastavlja implementaciju programa unapređenja poštovanja poreskih propisa u oblasti vršenjem postupaka inspeksijskog nadzora, koji će biti intenzivirani od 1.juna 2020. godine.

više...
18.05.2020.

Područne jedinice Poreske uprave započele rad sa strankama

Obavještavamo vas da će on danas područne jedinice Poreske uprave, u nastojanju da privrednicima izađe u susret i obezbijedi veću dostupnost pri pružanju administrativnih usluga, početi rad sa strankama, uz poštovanje preporučenih mjera za prevenciju širenja zarazne bolesti COVID-19.

više...
14.05.2020.

Produžen rok za podnošenje prijava za subvencije

Kako bi svim privrednim društvima i preduzetnicima pružili dovoljno vremena da se prijave za korišćenje subvencija, Vlada Crne Gore je na danas održanoj sjednici produžila rok za podnošenje zahtjeva, kao i rok za podnošenje prigovora, do 31. maja 2020. godine za subvencije aprilskih zarada, odnosno do 30. juna 2020. godine za subvencije majskih zarada...

više...
11.05.2020.

Podnošenje Zahtjeva za subvenciju od strane obveznika koji se ne registruju u CRPS-u

Poštovani, Obavještavamo vas da je omogućeno podnošenje Zahtjeva za subvenciju -Covid 19 , za grupu poreskih obveznika koji obavljaju samostalnu djelatnost, a nemaju obavezu registracije u CRPS-u ( advokati, notari, izvršitelji, slobodni umjetnici…). Takođe, molimo poreske obveznike koji su predali ZPO za 2020.godinu i isti je obrađen u sistemu PU, da pokušaju ponovo sa podnošenjem Zahtjev za subvenciju za mjesec april 2020.godine.

više...
11.05.2020.

Centralni registar privrednih subjekata započeo rad sa strankama

Obavještavmo vas da će od danas Centralni registar privrednih subjekata, u nastojanju da privrednicima izađe u susret i obezbijedi veću dostupnost pri pružanju administrativnih usluga, početi rad sa strankama, uz poštovanje preporučenih mjera za prevenciju širenja zarazne bolesti COVID-19. Predviđeno vrijeme za rad sa stranka je od 8 do 15 časova.

više...