Manja slova Veća slova RSS
Top vijesti Najčitanije  
24.05.2016

INFORMATOR ZA TURISTIČKU SEZONU

INFORMATOR  ZA TURISTIČKU SEZONU

Za predstojeću turističku sezonu, Poreska uprava Crne Gore pripremila je INFORMATOR, koji će vam dati odgovore na opšta pitanja, a za sva dodatna pitanja kontaktirajte područnu jedinicu ili ekspozituru Poreske uprave, u mjestu u kojem obavljate svoju djelatnost. Dodatne informacije možete dobiti i pozivom call centra 19707, svakog radnog dana od 8-16 sati ili putem web sajta Poreske uprave: www.poreskauprava.gov.me
                         

Poreska uprava
          PREGLED FINANSIJSKIH ISKAZA           
   PREGLED FINANSIJSKIH

       ISKAZA      

 

 poreska uprava Call centar Poreske uprave 19707
poreska

  Poreska uprava

   

 PU

   

                   
                 PU


Šta vas najviše interesuje na sajtu Poreske uprave?


Pitajte Poresku upravu

Aktuelnosti

25.08.2016.

MJERA ZABRANE OBAVLJANJA DJELATNOSTI IZREČENA KOD 11 PORESKIH OBVEZNIKA

U periodu od 1. juna do 14. avgusta poreski inspektori izvršili su 2.005 provjera regularnosti poslovanja poreskih obveznika i utvrdili nepravilnosti kod 323 pravnih lica i preduzetnika.

više...
08.08.2016.

OBAVJEŠTENJE UPRAVE ZA SPREČAVANJE PRANJA NOVCA I FINANSIRANJA TERORIZMA

Zbog povećanog rizika od pranja novca i finansiranja terorizma, potrebno je posebnu pažnju obratiti na poslovne odnose i transakcije sa licima iz zemalja koje ne primjenjuju ili primjenjuju u nedovoljnoj mjeri, standarde u oblasti sprečavanja pranja novca i finansiranja terorizma. S tim u vezi, Poreska uprava Crne Gore objavljuje Akt Uprave za sprečavanje pranja novca i finansiranja terorizma.

Download više...
05.08.2016.

PREDSTAVNICI PORESKE UPRAVE KOSOVA BORAVILI U RADNOJ POSJETI PORESKOJ UPRAVI CRNE GORE

PREDSTAVNICI PORESKE UPRAVE KOSOVA BORAVILI U RADNOJ POSJETI  PORESKOJ UPRAVI CRNE GORE

Direktor Poreske uprave Crne Gore Miomir M. Mugoša, sa saradnicima, primio je u četvrtak, 04. avgusta, delegaciju Poreske uprave Kosova, na čiju inicijativu je organizovana ova radna posjeta.

više...
02.08.2016.

ZAKLJUČEN SPORAZUM O SARADNJI SA KOMOROM JAVNIH IZVRŠITELJA

Sporazum je potpisan u skladu sa važećim zakonskim propisima, a njegova svrha je da se izgradnjom sistema partnerstva, saradnje i razmjene podataka između informacionih sistema, doprinese ostvarivanju i unapređenju kvaliteta dostupnosti podataka, što je u obostranom interesu.

Download više...
28.07.2016.

OBAVJEŠTENJE PORESKE UPRAVE

26.7.2016. god. na portalu Poreske Uprave Crne Gore (https://eprijava.tax.gov.me) je instaliran novi SSL sertifikat. Enkripcija SSL-a je SHA256, koja nije podržana na Windows XP SP1 i SP2 operativnim sistemima, pa je neophodno da korisnici sa ovim operativnim sistemima instaliraju SP3 za XP ili instaliraju Winows 7 ili noviji.

više...