Manja slova Veća slova RSS
Top vijesti Najčitanije  
24.05.2016

INFORMATOR ZA TURISTIČKU SEZONU

INFORMATOR  ZA TURISTIČKU SEZONU

Za predstojeću turističku sezonu, Poreska uprava Crne Gore pripremila je INFORMATOR, koji će vam dati odgovore na opšta pitanja, a za sva dodatna pitanja kontaktirajte područnu jedinicu ili ekspozituru Poreske uprave, u mjestu u kojem obavljate svoju djelatnost. Dodatne informacije možete dobiti i pozivom call centra 19707, svakog radnog dana od 8-16 sati ili putem web sajta Poreske uprave: www.poreskauprava.gov.me
                         

Poreska uprava
          PREGLED FINANSIJSKIH ISKAZA           
   PREGLED FINANSIJSKIH

       ISKAZA      

 

 poreska uprava Call centar Poreske uprave 19707
poreska

  Poreska uprava

   

 PU

   

                   
                 PU


Šta vas najviše interesuje na sajtu Poreske uprave?


Pitajte Poresku upravu

Aktuelnosti

09.06.2016.

Operativni-dispečarski centar Poreske uprave počeo s radom

U cilju uspješne realizacije aktivnosti iz Akcionog plana za praćenje turističke sezone i pružanja tehničke podrške inspektorima koji na dvadesetčetvoročasovnoj osnovi prate regularnost poslovanja poreskih obveznika, u Poreskoj upravi od 6. juna počeo je s radom Operativni-dispečarski centar za komunikaciju s poreskim inspektorima i građanima.

više...
07.06.2016.

OBAVJEŠTENJE PORESKE UPRAVE

Obavještavamo vas da će 7. juna nakon 16h, zbog planiranih radova na održavanju mreže i unapređenju informacionog sistema, portal Poreske uprave biti van funkcije.

više...
31.05.2016.

PROJEKAT „PORESKI KARAVAN“– ODRŽANA CENTRALNA TRIBINA U PODGORICI

PROJEKAT „PORESKI KARAVAN“– ODRŽANA CENTRALNA TRIBINA U PODGORICI

PODGORICA, 31. maj 2016. godine - U okviru projekta „Poreski karavan“ danas je održana centralna tribina za privrednike sa teritorije Glavnog grada Podgorica.

više...
27.05.2016.

CEF - ODRŽAN SASTANAK PREDSTAVNIKA EVROPSKE KOMISIJE, MEĐUNARODNOG MONETARNOG FONDA I MINISTARSTAVA FINANSIJA I PORESKIH UPRAVA ZEMALJA JUGOISTOČNE EVROPE

CEF - ODRŽAN SASTANAK PREDSTAVNIKA EVROPSKE KOMISIJE, MEĐUNARODNOG MONETARNOG FONDA I MINISTARSTAVA FINANSIJA I PORESKIH UPRAVA ZEMALJA JUGOISTOČNE EVROPE

Sastanak predstavnika Evropske komisije, Međunarodnog monetarnog fonda i ministarstava finansija i poreskih uprava Jugoistočne Evrope održan je juče u Centru za razvoj izvrsnosti u oblasti finansija (CEF) u Ljubljani. Na sastanku su Crnu Goru predstavljali direktor Poreske uprave, Miomir M. Mugoša, i samostalni savjetnik u Ministarstvu finansija, Omer Cikotić.

više...
24.05.2016.

"PORESKI KARAVAN" U HERCEG NOVOM

HERCEG NOVI, 24. maj 2016. godine - U okviru projekta „Poreski karavan“, koji realizuje Poreska uprava, u saradnji sa Unijom poslodavaca Crne Gore (UPCG) i lokalnim samoupravama, danas je održana tribina za privrednike sa teritorije Opštine Herceg Novi.

više...