Manja slova Veća slova RSSPitajte Poresku upravu

Novosti i informacije za poreske obveznike

06.09.2017.

VIDEO UPUTSTVO - PODNESITE PORESKU PRIJAVU ELEKTRONSKIM PUTEM

VIDEO UPUTSTVO - PODNESITE PORESKU PRIJAVU ELEKTRONSKIM PUTEM Pripremili smo za vas video uputstva uz pomoć kojih ćete poresku prijavu moći da podnesete elektronskim putem, i to u samo par koraka.

30.08.2017.

OBAVJEŠTENJE – OD 1. SEPTEMBRA POTVRDE IZ KAZNENE EVIDENCIJE IZDAVAĆE SE U MINISTARSTVU PRAVDE

vas obavještavamo da će se procedura izdavanja potvrda iz kaznene evidencije za pravna lica ubuduće vršiti u Ministarstvu pravde – Direkciji za kaznenu i prekršajnu evidenciju, čije se prostorije nalaze na adresi: Bulevara Pera Ćetkovića br. 259, 81 000 Podgorica.

12.07.2017.

POZIV PORESKIM OBVEZNICIMA - IZVRŠITE JEDNOKRATNU UPLATU PO REPROGRAMU U ZAKONSKOM ROKU

POZIV PORESKIM OBVEZNICIMA - IZVRŠITE JEDNOKRATNU UPLATU PO REPROGRAMU U ZAKONSKOM ROKU

Poreska uprava još jednom podsjeća poreske obveznike na obavezu izvršenja jednokratne rate u iznosu od 10 procenata osnovnog poreskog duga u skladu sa rješenjima o reprogramu koja su donijeta početkom aprila 2017. godine.

26.06.2017.

PODSJEĆANJE ZA PORESKE OBVEZNIKE: ROK ZA IZVRŠENJE JEDNOKRATNE UPLATE ISTIČE USKORO

PODSJEĆANJE ZA PORESKE OBVEZNIKE: ROK ZA IZVRŠENJE JEDNOKRATNE UPLATE ISTIČE USKORO

Poreska uprava podsjeća poreske obveznike da obaveza izvršenja jednokratne rate u iznosu od 10 procenata osnovnog poreskog duga dospijeva u roku od 90 dana od dana donošenja rješenja o odobrenom reprogramu.

23.06.2017.

FILIJALA ZA USLUGE PODRUČNE JEDINICE PODGORICA OD PONEDJELJKA U NOVIM PROSTORIJAMA

Poštovani poreski obveznici, Obavještavamo vas da će Filijala za usluge i registraciju Područne jedinice Podgorica od ponedjeljka, 26. juna 2017. godine, poslovati na novoj adresi, i to u nekadašnjim prostorijama Centralnog registra privrednih subjekata – ul. Marka Miljanova br. 54.

16.06.2017.

OBAVJEŠTENJE: CENTRALNI REGISTAR PRIVREDNIH SUBJEKATA OD PONEDJELJKA U NOVIM PROSTORIJAMA

OBAVJEŠTENJE: CENTRALNI REGISTAR PRIVREDNIH SUBJEKATA OD PONEDJELJKA U NOVIM PROSTORIJAMA

Obavještavamo vas da je Poreska uprava, u cilju obezbjeđivanja boljih uslova neophodnih za funkcionisanje Centralnog registra privrednih subjekata, pružanje usluga i uspješnu komunikaciju sa strankama, obezbijedila nove prostorije za rad ovog Odsjeka.

16.05.2017.

NOVINE U PRAVILNIKU O OBLIKU I SADRŽINI JEDINSTVENE PRIJAVE ZA REGISTRACIJU PORESKIH OBVEZNIKA, OBVEZNIKA DOPRINOSA I OSIGURANIKA U CENTRALNI REGISTAR

Obavještavamo poreske obveznike da je izmijenjeni Pravilnik o obliku i sadržini Jedinstvene prijave za registraciju poreskih obveznika, obveznika doprinosa i osiguranika u Centralni registar stupio na snagu...

12.05.2017.

OBAVJEŠTENJE PORESKE UPRAVE - PREUZIMANJE DONIJETIH RJEŠENJA O REPROGRAMU PORESKOG DUGA

Poreska uprava poziva poreske obveznike koji do sada iz nadležnih područnih jedinica nijesu preuzeli donijeta rješenja o reprogramu poreskog duga, da isto blagovremeno učine, naročito imajući u vidu obavezu izvršenja jednokratne rate od 10 procenata osnovnog duga u roku od 90 dana od dana donošenja rješenja.

13.04.2017.

PODNESITE GODIŠNJU PRIJAVU POREZA NA DOHODAK FIZIČKIH LICA DO 30. APRILA 2017. GODINE

PODNESITE GODIŠNJU PRIJAVU POREZA NA DOHODAK FIZIČKIH LICA DO 30. APRILA 2017. GODINE

Poreska uprava Crne Gore podsjeća poreske obveznike da zakonski rok za podnošenje godišnje prijave poreza na dohodak fizičkih lica za 2016. godinu ističe 30. aprila 2017. godine.

31.03.2017.

OBAVJEŠTENJE: MOGUĆNOST PODNOŠENJA ZAHTJEVA ZA REPROGRAM I U SUBOTU I PONEDJELJAK

Obavještavaju se poreski obveznici da će N3 obrazac moći da preuzmu iz nadležnih područnih jedinica, kao i da podnesu zahtjev za reprogram poreskog duga u Centrali Poreske uprave, i u subotu, 1. aprila 2017. godine i u ponedjeljak, 3. aprila 2017. godine, u periodu od 7 do 16 časova.