Manja slova Veća slova RSSPitajte Poresku upravu

Najave

14.06.2018.

Regionalni Samit ministara finansija, guvernera i direktora poreskih uprava

Samit ministara finansija, guvernera i direktora poreskih uprava regiona, koji organizuje NIN pod pokroviteljstvom Ministarstva finansija, održaće se 15. i 16. juna 2018. godine, u hotelu Splendid u Bečićima....

28.02.2018.

NAJAVA KONFERENCIJE POVODOM POČETKA TWINNING PROJEKTA SA PORESKOM UPRAVOM ŠPANIJE

U četvrtak, 1. marta 2018. godine biće održana konferencija povodom početka twinning projekta „Podrška Poreskoj upravi“ koji se realizuje u saradnji sa Poreskom upravom Španije, a kroz instrument pretpristupne pomoći IPA 2014.

15.06.2017.

NAJAVA: Regionalni Samit ministara finansija, guvernera i direktora poreskih uprava

Samit ministara finansija, guvernera i direktora poreskih uprava regiona, koji organizuje NIN pod pokroviteljstvom Ministarstva finansija, održaće se 16. i 17. juna 2017. godine, u hotelu Splendid u Bečićima...

22.04.2016.

NAJAVA ZA MEDIJE - KONFERENCIJA POVODOM MEĐUNARODNOG DANA ZAŠTITE PRAVA INTEKTUALNE SVOJINE

U ponedjeljak, 25. aprila 2016. godine u 14.30 sati, u hotelu Podgorica, održaće se zajednička konferencija za medije koju povodom Međunarodnog dana zaštite prava intelektualne svojine organizuju Microsoft Crna Gora i Poreska uprava, uz podršku Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Podgorici i Američke privredne komore u Crnoj Gori.

11.04.2016.

NAJAVA ZA MEDIJE - KONFERENCIJA POVODOM PROČETKA PROJEKTA "PORESKI KARAVAN"

PODGORICA – Poreska uprava Crne Gore (PU), u saradnji sa Unijom poslodavaca Crne Gore (UPCG) i Opštinom Budva, organizuje konferenciju za medije povodom početka aktivnosti u okviru kampanje „Poreski karavan“.

21.12.2015.

NAJAVA: KONFERENCIJA ZA MEDIJE POVODOM POČETKA PROJEKTA "PRAZNICI ZA SVE"

Poreska uprava Crne Gore, sa Ministarstvom rada i socijalnog staranja i Glavnim gradom Podgorica, organizuje konferenciju za medije kojom će biti označen početak humanitarnog projekta “Praznici za sve”, koji navedene institucije, uz podršku brojnih donatora, realizuju za kategorije socijalno ugroženih lica – djecu bez roditeljskog staranja, djecu i omladinu sa smetnjama u razvoju, djecu u udaljenim seoskim područjima na teritoriji Glavnog grada, korisnici Rehabilitacionog centra “Kakaricka gora”, te stara lica u specijalizovanim ustanovama za njegu

07.12.2015.

NAJAVA ZA MEDIJE: Uručenje ugovora o donaciji za projekte od opšteg društvenog značaja

NAJAVA ZA MEDIJE: Uručenje ugovora o donaciji za projekte od opšteg društvenog značaja

Tema: Ministarstvo finansija, Kancelarija Programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) u Crnoj Gori i Elektrotehnički fakultet Univerziteta Crne Gore (ETF) organizuju konferenciju za medije na kojoj će prvorangiranim projektima od opšteg društvenog značaja biti uručeni ugovori o donaciji. Ovom prilikom biće sumirani rezultatitreće faze kampanje “Budi odgovoran. Od tebe zavisi. Siva ekonomija 0%“ koja se realizuje u okviru projekta „Uključivanje građana u borbu protiv sive ekonomije”.

01.10.2015.

KAMPANJA BUDI ODGOVORAN: UVEDEN NOVI NAČIN GLASANJA ZA PROJEKTE OD DRUŠTVENOG ZNAČAJA U OKVIRU TREĆE FAZE PROJEKTA „BUDI ODGOVORAN. OD TEBE ZAVISI. SIVA EKONOMIJA 0%”

KAMPANJA BUDI ODGOVORAN: UVEDEN NOVI NAČIN GLASANJA ZA PROJEKTE OD DRUŠTVENOG ZNAČAJA U OKVIRU TREĆE FAZE PROJEKTA „BUDI ODGOVORAN. OD TEBE ZAVISI. SIVA EKONOMIJA 0%”

Projektni tim kampanje „Budi odgovoran. Od tebe zavisi. Siva ekonomija 0%» obavještava javnost da će od danas, 1. oktobra, biti u funkciji sistem glasanja za projekte od opšteg društvenog značaja. Svi građani/ke će moći, pored već postojećih info punktova širom Crne Gore, da glasaju preko linka www.glasaj.budiodgovoran.me, kojem se može pristupiti i putem web portala Budi odgovoran. Prilikom glasanja na navedeni način nije neophodno i prijaviti nepravilnost u oblasti sive ekonomije. U skladu sa uspostavljenim pravilima, uz obaveznu registraciju, građani/ke će preko portala moći da glasaju jedan put za neki od jedanaest projekata sa liste predloga.

17.08.2015.

SAOPŠTENJE: POČINJE GLASANJE ZA PROJEKTE OD RUŠTVENOG ZNAČAJA U OKVIRU TREČE FAZE KAMPANJE „BUDI ODGOVORAN“

SAOPŠTENJE: POČINJE GLASANJE ZA PROJEKTE OD RUŠTVENOG ZNAČAJA U OKVIRU TREČE FAZE KAMPANJE „BUDI ODGOVORAN“

Obavještavamo javnost da će glasanje za projekte od društvenog značaja u okviru treće faze kampanje „Budi odgovoran. Od tebe zavisi. Siva ekonomija 0%.“ početi 17. avgusta i trajati do 5. decembra 2015. godine. Sredstva prikupljena i tokom ove faze kampanje biće opredijeljena za finansiranje pojedinačnih predloga koji budu dobili najveći broj glasova.

15.12.2014.

NAJAVA: KAMPANJA „BUDI ODGOVORAN” - Uručenje ugovora o donaciji za projekte od opšteg društvenog značaja -

Ministarstvo finansija, Kancelarija Programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) u Crnoj Gori, Britanska ambasada Podgorica i Elektrotehnički fakultet Univerziteta Crne Gore (ETF) organizuju konferenciju za medije na kojoj će prvorangiranim projektima od opšteg društvenog značaja biti uručeni ugovori o donaciji. Ovom prilikom biće sumirani rezultati kampanje “Budi odgovoran. Od tebe zavisi. Siva ekonomija 0%“ koja se realizuje u okviru projekta „Uključivanje građana u borbu protiv sive ekonomije”.