Manja slova Veća slova RSSPitajte Poresku upravu

Veliki poreski obveznici

11.04.2018.

PORESKI KARAVAN U BUDVI: SARADNJOM DO VEĆEG STEPENA PORESKE DISCIPLINE

PORESKI KARAVAN U BUDVI: SARADNJOM DO VEĆEG STEPENA PORESKE DISCIPLINE 11. april 2018. godine – Službenici Poreske uprave organizovali su danas, u saradnji sa Unijom poslodavaca i Privrednom komorom Crne Gore, tribinu za poreske obveznike sa teritorije Opštine Budva u okviru projekta „Poreski karavan“, koji se po treći put organizuje u pripremi za turističku sezonu.

02.04.2018.

INOVIRANI SPISAK VELIKIH PORESKIH OBVEZNIKA

Inovirani spisak velikih poreskih obveznika (VPO) ažuriran 02.04.2018. godine

23.02.2018.

OBAVJEŠTENJE ZA VELIKE PORESKE OBVEZNIKE -

Obavještavamo velike poreske obveznike da će se prijava i odjava zaposlenih (JPR) i dalje raditi u područnim jedinicama, osim za poreske obveznike koji posluju na teritoriji Podgorice, čije zahtjeve ove vrste će procesuirati službenici Sektora za VPO u Centrali Poreske uprave. Navedena odluka donijeta je u cilju smanjenja administrativnih barijera za velike poreske obveznike sa sjedištem poslovanja u drugim opštinama

20.02.2018.

OBAVJEŠTENJE ZA VELIKE PORESKE OBVEZNIKE - USLUGE KOJE SE PRUŽAJU U SEKTORU ZA VPO

Poštovani veliki poreski obveznici, Obavještavamo vas da je Sektor za velike poreske obveznike nadležan za pružanje usluga u oblasti:

15.02.2018.

SAOPŠTENJE PORESKE UPRAVE: ODRŽAN SASTANAK RADI FORMIRANJA SAVJETODAVNOG TIJELA ZA VELIKE PROESKE OBVEZNIKE

SAOPŠTENJE PORESKE UPRAVE: ODRŽAN SASTANAK RADI FORMIRANJA SAVJETODAVNOG TIJELA ZA VELIKE PROESKE OBVEZNIKE

Danas je u Poreskoj upravi održan inicijalni sastanak u cilju formiranja savjetodavnog tijela za velike poreske obveznike.

09.01.2018.

MEĐUNARODNI RAČUNOVODSTVENI STANDARDI-OBUKA ZA SLUŽBENIKE PORESKE UPRAVE

MEĐUNARODNI RAČUNOVODSTVENI STANDARDI-OBUKA ZA SLUŽBENIKE PORESKE UPRAVE

U organizaciji Uprave za ugljovodonike i Poreske uprave, u toku je radionica na teme: „Međunarodni računovodstveni standardi“ i „Međunarodni standardi finansijskog izvještavanja“. Primjenu ovih stadarda, domaći i međunarodni eksperti iz ovih oblasti, prezentuju službenicima Sektora za velike poreske obveznike, kao i službenicima iz drugih sektora i Ministrastva finansija.

20.11.2017.

Pravilnik o kriterijumima za određivanje velikih poreskih obveznika

Ovdje možete pogledati Pravilnik o kriterijumima za određivanje velikih poreskih obveznika...

15.11.2017.

SAOPŠTENJE: Održan sastanak sa predstavnicima velikih poreskih obveznika – Saradnjom do većeg stepena dobrovoljne poreske discipline

SAOPŠTENJE: Održan sastanak sa predstavnicima velikih poreskih obveznika – Saradnjom do većeg stepena dobrovoljne poreske discipline

Poreska uprava organizovala je danas sastanak sa predstavnicima velikih poreskih obveznika i asocijacijama privrednika i računovođa u Crnoj Gori, u cilju predstavljanja novog koncepta u tretmanu velikih poreskih obveznika, koji je osmišljen u skladu sa smjernicama eksperta Međunarodnog monetarnog Džona Bjukenona (John Buchenan), u okviru projekta finansiranog od strane Evropske komisije, kao i pozitivnom međunarodnom praksom u ovoj oblasti.

06.11.2015.

SPISAK VELIKIH PORESKIH OBVEZNIKA

Ovdje možete vidjeti spisak privrednih subjekata koji imaju status velikih poreskih obveznika.